Hajnal Hotel ***

Észak Magyarországi régió - Mezőkövesd

Hajnal Hotel, Mezőkövesd
  • Cím: 3400 Mezőkövesd, Hajnal u. 2.
  • SZÉP kártya elfogadása

Ajánlatkérés

Küldés
Hajnal Hotel, Mezőkövesd

 Ön is nyugalomra vágyik? Itt megtalálja!Egy kitűnő környezetben kezdődött a Hajnal Hotel sikertörténete. A természet közelsége, és a gyógyvíz felüdülést, és szabadságot nyújt minden, nálunk megpihenő kedves vendég számára.Nálunk kipihenheti a dolgos hétköznapokat! Rengeteg lehetőség közül választhat! Gyógymasszázst szeretne? Egy kellemes sétára vágyik a környező erdőkben, vagy esetleg csobbanna egyet a gyógyító erejű vízben?

Hajnal Hotel, Mezőkövesd

ELHELYEZÉS: 1-2-3-4 ágyas balkonos, zuhanyzós, TV-vel, telefonnal, minibárral ellátott pótágyazható szobákban.Ön is nyugalomra vágyik? Itt megtalálja!Egy kitűnő környezetben kezdődött a Hajnal Hotel sikertörténete. A természet közelsége, és a gyógyvíz felüdülést, és szabadságot nyújt minden, nálunk megpihenő kedves vendég számára. Nálunk kipihenheti a dolgos hétköznapokat! Rengeteg lehetőség közül választhat! Gyógymasszázst szeretne? Egy kellemes sétára vágyik a környező erdőkben, vagy esetleg csobbanna egyet a gyógyító erejű vízben?

Hajnal Hotel, Mezőkövesd

Tökéletes ellazulás! Kimaszírozzuk Önből a hétköznapok fáradalmait! Gyógymasszázsra, kínai masszázsra, svédmasszázsra vágyik? Esetleg még nem próbálta? Nálunk kedvére élvezheti!
Gyógyászati egységünkben akár szakorvosi irányítás mellett működő gyógyászati kezeléseket is elvégzünk.
Szállodánk abban a szerencsés helyzetben van, hogy közelében számos látványosság megtalálható. Egyszerűen juthat el környező városokba, rengeteg nevezetességet tekinthet meg.
Kellemes kikapcsolódást!
      - Étterem,
     -  saját, kamerával figyelt parkoló
      - konferenciaterem (a szükséges eszközök biztosításával)
      - lift
      - magas felszereltségi szintű gyógyászati részleg*
      -  wellness részleg**
      - kozmetika, szauna, infraszauna, jakuzzi, sószoba
      - TV, Internet a szobákban is
      - konditerem
      - szórakoztató részleg ***
* Gyógyászati részleg bővebben: Iszappakolás, magnetoterápia, fizikoterápiás részleg, tangentor kádak, balneoterápia, masszázs, gyógymasszázs, szakorvosi felügyelet mellett folyó kezelések.
** Wellness részleg bővebben: Jakuzzi, infraszauna, szauna - hidegvizes medence, sószoba, masszírozó gépek, edzőterem (futógép, lépcsőzőgép, evezőpad, haspad, szobakerékpárok, bordásfalak, stb.)
*** Szórakozási lehetőségek: ping-pong, csocsó, biliárd

 

Háziállatot nem áll módunkban fogadni!

Hajnal Hotel, Mezőkövesd


Hajnal Hotel, Mezőkövesd
  • Cím:3400 Mezőkövesd, Hajnal u. 2.

Térkép

Főoldal Akciós hotelek Partnerek Szállásadóknak Médiaajánlat Kapcsolat

© 2011. | szallasjegyzek.hu - Szállásjegyzék Kft.

Az oldalra a felhasználók által feltöltött képi és szöveges tartalomért a Szállásjegyzék Kft. semmilyen nemű felelősséget nem vállal!

Feki Webstudio @ 2011 - honlap, weblap, kereső-optimalizálás