Vigadó Hotel

Észak Magyarországi régió - Mezőkövesd

Vigadó Hotel, Mezőkövesd
  • Cím: 3400 Mezőkövesd, Mátyás kir. út 201.

Ajánlatkérés

Küldés
Vigadó Hotel, Mezőkövesd

A több évszázados folklórjáról ismert Mezőkövesd szívében található a Vigadó Hotel***, amely kényelmes szobákkal és lakosztályokkal áll pihenni vágyó vendégei rendelkezésére.

Vigadó Hotel, Mezőkövesd

A szálloda 24 szobával rendelkezik, amely 60 fő részére nyújt kellemes kikapcsolódást és kényelmes pihenést! A szobák légkondicionáltak, fürdőszobával, tévével, telefonnal, minibárral, és vezeték nélküli Internet hozzáféréssel felszereltek. 2 szoba mozgássérültek fogadására is alkalmas.

Vigadó Hotel, Mezőkövesd

A Hotelben egy 30 fős szekcióterem került kialakításra, mely alkalmas: tréningek, kisebb konferenciák, rendezvények, megbeszélések, termékbemutatók és egyéb programok lebonyolítására.
Szálláshelyünk étterme gasztronómiai ínyencségekkel, neves borokkal és Matyó ételkülönlegességekkel várja a megfáradt látogatókat, ezek mellett közkedvelt helyszíne esküvők, nagyszabású találkozók, baráti összejövetelek megszervezésének.
A fakultatív programszervezés mellett, igény szerint, masszázs, szauna és szolárium is kérhető. Játékos kedvű vendégeink részére, bowling pálya, biliárd, darts és asztali foci áll rendelkezésre.
A Vigadó Hotel 3 km-re fekszik a híres Zsóry Gyógy- és Strandfürdőtől, amely a gyógyulást, az aktív pihenést és a teljes körű kikapcsolódást biztosítja a betérők számára!

Vigadó Hotel, Mezőkövesd
  • Cím:3400 Mezőkövesd, Mátyás kir. út 201.

Térkép

Főoldal Akciós hotelek Partnerek Szállásadóknak Médiaajánlat Kapcsolat

© 2011. | szallasjegyzek.hu - Szállásjegyzék Kft.

Az oldalra a felhasználók által feltöltött képi és szöveges tartalomért a Szállásjegyzék Kft. semmilyen nemű felelősséget nem vállal!

Feki Webstudio @ 2011 - honlap, weblap, kereső-optimalizálás